reede, 16. märts 2012

Esimene muru niidetud! :)

Igatsusest kevade järele ja et ka põnglasel põnevam oleks, olen viimastel aastatel kevade tuppa meelitamiseks külvanud lihavõteteks natuke muru. Üks väike ereroheline murumätas keset kevadist hallust on ju nii armas! Esimene külv sai selline natuke õnnetuke – vastavalt juhendile külvasin mullapinnale ja seemneid ei katnud, paraku jäi külv ka üsna hõre. Et esimene tegu sai aastaid tagasi üsna mannetu, kasvavate roheliste rohuliblede vahelt paistis must mullapind, millel siis omakorda valendamas veel heledad seemnetäpid. Nüüdseks juba kogenenumana tegin hästi tiheda külvi ja katsin seemned õhukese mulla kihiga ja voilaa, tulemus missugune!
Täna siis pügasin pealt 2/3 maha, hetkel rohkem ei raatsinud. Suurest kevadeigatsusest olen selle külvi vist küll tiba liiga vara teinud, lihavõtteni see muru ilmselt vastu ei pea... aga mine tea, kui hoolega pügada... ;)


PS. See siis minu blogis esimene moblaga tehtud pilt, kuna millegi pärast me ei satu viimasel ajal fotokaga omavahel kuidagi kokku.

3 kommentaari:

  1. Nii ilus ja tore on seda värsket rohelust praegu vaadata

    Kui ma pealkirja lugesin, lausa ehmusin, mõtlesin, et tõesti on kuskil säärane paik, kus muru juba õues niitmist vajab:D

    VastaKustuta