teisipäev, 15. mai 2012

Saabunud nuhtlused


Tänasest hakkas meil õitsema võilill ning üliaktiivset tegevust alustasid verejanuliste sääskede hordid.
Üldiselt mulle võilill kevadeti väga meeldib, kui kõik lööb eredalt rohetama, on need kollased tupsud nagu väikesed päikesed murus, mis panevad kõik kuidagi eriliselt särama. Mulle toovad nad alati kevadeti naeratuse hinge. Aga seda muidugi igal pool mujal, mitte koduaias :).

4 kommentaari:

  1. Kõige püsivam püsik:D

    Imelik, miks inimesed ikka jagavad taimed kaheks, ühed on lubatud, teised lubamatud. Võikski ju piirduda võilillede (vaata kui ilusad õied) ja veel mõne ilusa õiega ja olekski aed:) Aga me lihtsalt peame oma elu raskeks tegema, tüütused välja rohima ja neid, kes nii väga ei tahagi laiutada või õilmitseda, me poputame

    VastaKustuta
  2. Jah, need neetud sääsed on juba kallal!Võililli on mul õnneks veel vähe, aga ilusad kollased on nad küll, miks nad ainult nii palju paljunevad!

    VastaKustuta
  3. Aitäh õpetuste eest!
    Aga kustutada ikkagi ei oska Picasas.Tegelt võin nad kõik kustutada, on blogis olemas ja folderis. Kui aktiveerin pildi ja parem hiirekõps...ei anna kustutamist.
    Kas mul on midagi teisiti? Ostsin mõnda aega tagasi uue arvuti, mis ka kohe ei saanud töökorda. Või pole kõiki programme sees!

    VastaKustuta
  4. Kui sõitsime Võhmasse, oli ühel pool teed kuni silmapiirini võilillepõld, teisel pool teed õitsev rapsipõld:) Kumb oli ilusam? :DDD

    VastaKustuta