kolmapäev, 23. juuni 2010

Katkise aiahooliku unenägu

Olin vanadel, lagunenud ja võssakasvanud maakividest rehi vundamendi varemetel. Kätte olin saanud mootorsae, sellise väiksemat sorti, kollase korpusega ja silme ees oli selge siht – lähen endale uut aeda rajama! Mitte nendesse varemetesse, aga kuhugi kaugemale võssa. Sain astuda paar sammu soovitud suunas, kui tuli Keegi ja lihtsalt võttis minult selle sae ära, temal lähevat seda rohkem tarvis kui minul, pealegi ei tohtivat mina ju praegu raskusi tõsta ega muid füüsilisi vigureid teha. Mis see Tema asi on! Paar hetke hiljem leidsin endi käte vahelt suuremat sorti raudlabida ja ma olin väga häpi, tühja sest saest, labidaga saab ju ka! Ja siis sai unenägu otsa ja ma ei teagi nüüd, kas ma sain siis endale uue aia või mitte...

Mulle see tegelikult nii meeldib, kui ajul (alateadvusel) tekib magades asjadest oma versioon. Haiglast lahkudes luges arst sõnad peale, et paar kuud ei maksa kummardamisest unistadagi ja selleks suveks tuleb igasugused aiatööd oma aias unustada. Ju see jäi siis hinge häirima ja alateadvusele tundus igati aktsepteeritav, et kui ma rajan päris uue aia, siis seal tohib! :)

4 kommentaari:

  1. :o)))
    Ilusat uue aia rajamist unenäos!
    Ja kiiret paranemist!
    Ja head jaani!

    VastaKustuta
  2. Kiiret paranemist! Aed sõbralik koht, küll ta ootab. Naudi niisama suve seniks!

    VastaKustuta
  3. Kiiret paranemist!!!
    Huvitav, et teatud etapil hakkab inimene end alateadvuses (ka mina nägin aiarajamisest unenägusid) seostama aiarajamisega. Ja ma hakkasin seda ka tegelikkuses tegema, loobusin ravist ja asusin pihta vana lammutamise ja uue tegemisega, seitsmes suvi juba möllan ja minu enesetunne ütleb, sama paljuks jätkub veel jõudu, kuigi jah, apsakaid vahepeal juhtunud, no siiani ei mõista, kuda ma oma ribid paar suve tagasi murdsin :), aga ega seegi olnud takistuseks, mingi jõud lihtsalt lükkab takka - ma pole end vist kogu oma elu jooksul nii tervena tundnud kui nüüd.

    Saa ruttu terveks! Naudi pühi, naudi suve, päikesepaistet ja oma kallite juuresolekut!

    VastaKustuta
  4. Tervist-tervist-tervist!!! Kindlasti tuleb sellele unele järje-uni ja saad teada, kas saad aia või mitte. Võetakse ehk labidas käest ja saadetakse lilleaasale päikesepaistet nautima :)

    VastaKustuta